петък, 12 август 2016 г.

So into Food и моето участие в петото издание на списанието

Преди около месец и половина получих покана от Гери, главен редактор на  първото българско кулинарното блогосписание SO into FOOD,  за участие в августовския брой на списанието, която приех с голямо удоволствие и малко притеснение ;).
 
Благодаря на екипа на списанието за възможността да бъда част от това прекрасно издание за любимия ми сезон!
https://sointofood.com/%d1%81%d0%b1%d1%8a%d0%b4%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%bb%d1%8f%d1%82%d0%be/
So into Food


Моите предложения са 3 бързи и лесни рецепти  с достъпни сезонни продукти по някои от темите в броя. По темата „Студени супи за горещи дни“ се включих със 
Студена супа от пъпеш (стр. 19)
за „Храна на открито“ приготвих
Плодови шишчета (стр. 55)
и в „Разхлаждащи летни десерти“ -  
Прасковено семифредо с амарети (стр.83)
 
Целия летен и слънчев брой може да разгледаш ТУК

Няма коментари:

Публикуване на коментар