Библиотека
Това са кулинарните или почти кулинарните книги, които ме учат,
вдъхновяват и развличат. Обичам кулинарни книги, но не сухите, изброяващи
съставки и начин на приготвяне, без какъвто и да било личен момент, акцент
върху традиции или географски особености. Истинските кулинарни книги са
особен жанр, с елементи на енциклопедия, пътепис и автобиография, за мен те са
като пътуване, когато откриваме дадено място – хората, земята и културата му –
чрез неговата храна.
![]() |
| Изкуството на френската кухня |
![]() |
| Домашен хляб |
![]() |
| Всеки ден в Тоскана |
![]() |
| Bread from around the World |
![]() |
| The Complete Book of Baking |
![]() |
| Храната - италианското щастие |
![]() |
| Как да подобрим кулинарните си умения |
![]() |
| Deutsche Küche neu entdeckt |
![]() |
| Dutch and Belgian Food and Cooking |
![]() |
| Recipes from Tuscany |
![]() |
| Pasta all the recipes |
![]() |
| По следите на зехтина |
![]() |
| Любими български рецепти |
![]() |
| PLACHUTTA Klassiker der Wiener Kueche |

































Коментари
Публикуване на коментар