Библиотека


Това са кулинарните или почти кулинарните книги, които ме учат, вдъхновяват и развличат. Обичам кулинарни книги, но не сухите, изброяващи съставки и начин на приготвяне, без какъвто и да било личен момент, акцент върху традиции или географски особености. Истинските кулинарни книги са особен жанр, с елементи на енциклопедия, пътепис и автобиография, за мен те са като пътуване, когато откриваме дадено място – хората, земята и културата му – чрез неговата храна.





Изкуството на френската кухня
















Домашен хляб




























Всеки ден в Тоскана


Bread from around the World

The Complete Book of Baking
  
Храната - италианското щастие

Как да подобрим кулинарните си умения

Deutsche Küche neu entdeckt
Dutch and Belgian Food and Cooking

Recipes from Tuscany

Pasta all the recipes

По следите на зехтина

Любими български рецепти

PLACHUTTA Klassiker der Wiener Kueche















Коментари

Най-популярните побликации