Библиотека
Това са кулинарните или почти кулинарните книги, които ме учат,
вдъхновяват и развличат. Обичам кулинарни книги, но не сухите, изброяващи
съставки и начин на приготвяне, без какъвто и да било личен момент, акцент
върху традиции или географски особености. Истинските кулинарни книги са
особен жанр, с елементи на енциклопедия, пътепис и автобиография, за мен те са
като пътуване, когато откриваме дадено място – хората, земята и културата му –
чрез неговата храна.
Изкуството на френската кухня |
Домашен хляб |
Всеки ден в Тоскана |
Bread from around the World |
The Complete Book of Baking |
Храната - италианското щастие |
Как да подобрим кулинарните си умения |
Deutsche Küche neu entdeckt |
Dutch and Belgian Food and Cooking |
Recipes from Tuscany |
Pasta all the recipes |
По следите на зехтина |
Любими български рецепти |
PLACHUTTA Klassiker der Wiener Kueche |
Коментари
Публикуване на коментар