Пропускане към основното съдържание
Търсене
Търсене в този блог
Taste the Journey
за вкуса на пътуването, храната и виното
Страници
Начало
Рецепти
Пътешествия
Вино
Събития
За мен
Още…
Споделяне
Получаване на връзка
Facebook
X
Pinterest
Имейл
Други приложения
Салати, супи и предястия
САЛАТИ
Гуакамоле
Есенна салата с печена тиква и кедрови ядки
Зелена салата с портокал, нар, козе сирене и медено-горчичен винегрет
Лиежка салата
Лионска салата
Салата "Нисоаз"
Салата Panzanella
Салата от белгийска ендивия със синьо сирене
Салата от спанак и рукола с репички и червен портокал
Салата от цикория, зелена ябълка и глазирани с мед орехи
СУПИ
Картофена супа
Крем супа от бели аспержи
Минестроне
Риболита
Soupe au Pistou
Waterzooi - белгийска гъста супа с пилешко месо
РАЗЯДКИ и ПРЕДЯСТИЯ
Аспержи по фламандски
Гръцки лозови сармички
Катък
Киш с лук
Киш със спанак, сушени домати и козе сирене
Кростини от полента с горски гъби
Панирани сиренца
Провансалски разядки -
aioli, anchoiade и tapenade
Скордаля
Шишчета от скариди в марината
Коментари
Най-популярното през последната седмица
Относно културата на виенското кафене и рецепта за виенски ябълков щрудел
Пастицио и морето. Гърция.
Фагри печено в сол с лимонов сос
Фета Буюрди
Коментари
Публикуване на коментар